16.-20. märts
16.03 ESMASPÄEV
H. NELJAVILJAHELBEPUDER KEEDISEGA, PIIM (PRIA), ROSIN
L. ÜHEPAJATOIT, * VÄRVILNE TERVISEAMPS (porgand, värske kurk, paprika)
O. SÕRNIKUD HAPUKOOREGA, KAKAO

17.03 TEISIPÄEV
H. OMLETT KANA JA KÖÖGIVILJADEGA, VÕILEIB, FRILLICE SALAT, TERVISLIK JOOK, LILLKAPSAS DIPIKASTMEGA
L. PÕLLUSUPP, JUUBELILEIB, MELON
O. MAKARONID HAKKLIHAGA, MUSTIKAJOOK

18.03 KOLMAPÄEV
H. MAISIPUDER, ÕUNATÜKID KANEELIGA, PIIM (PRIA), PÄHKLID
L. HAKKŠNITSEL, KARTUL, KASTE, KABATŠOKI-PEEDI SALAT SEEMNETEGA, VIINAMARI
O. BANAANIPANNKOOGID RIISIJAHUGA, MAASIKA TOORMOOS, PIIM

19.03 NELJAPÄEV
H. KAERAHELBEPUDER RÖSTITUD MANDLILAASTUDEGA, PIIM (PRIA), PORGANDIRATTAD
L. KALASUPP KOHAFILEE (KALLASTE KALUR) JA AEDVILJADEGA, MUST LEIB, PIRN
O. KARTULI- LILLKAPSAPÜREE, KÜLM KASTE ROHELISE SIBULAGA, KAMA

20.03 REEDE
H. PIIMA-PEENTANGUSUPP, VÕILEIB SINGIGA, ÕUN (PRIA)
L. MAKSAKASTE KÖÖGIVILJADEGA, KARTUL, HIINA KAPSAS, REDIS, FRILLICE SALAT
O. MANDLISAIAKE, PIIM